Mesut Avşar ve Zübeyde Avşar çifti sezonun ilk yarışı olan Kepez Drag Pistinde yapılan moto drag yarışlarından çifte kupa ile döndüler.

Türkiye Motosiklet Federasyonun düzenlediği 2019 yılı ilk yarışı Antalya Kepez Drag Pistinde yapıldı. Kepez Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen moto drag yarışına ilgi çok fazla oldu. Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden Antalya'ya yarış için gelen yarışmacılar hem tatile yaptılar hem de yarıştılar.

 Serik ilçemizden Serik'imizi temsilen moto drag yarışına katılan gecen yıllarda da başarılı imzalar atan Avşar çifti bu yılda da başarılı yarışlara devam dedi. Antalya Kepez Moto Drag yarışlarına, Avşar Motor sahibi Mesut Avşar ile Zübeyde Avşar katıldılar. Mesut Avşar Street 600 CC kategorisinde yarışırken, Zübeyde Avşar da bayanlar kategorisi ve standart 600 cc kategorisi olmak üzere iki kategoride birden yarıştı.

Antalya Kepez Drag Pistinde yapılan moto drag yarışları sonucunda Mesut Avşar street 600 cc kategorisinde 4. olarak tamamladı. Zübeyde Avşar ise bayanlar kategorisinde 2. olurken; erkek yarışmacılarla birlikte yarıştığı standart 600 cc kategorisinde de 2. olmayı başardı. Bu sonuçlarla birlikte Avşar çifti Serik'e 2 kupa kazanarak döndüler. Mesut Avşar ve Zübeyde Avşar çifti; ''Bizleri yarış pistinde yalnız bırakmayan, arayan, soran tüm Serikli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.'' dediler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi