Başkan; ''Antalya'mız ve Antalya'mızın incisi olan Serik için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.''

Serik'i ziyaret ederek çeşitli temasalarda bulunan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan vatandaşlarla da bir araya geldi. Serik ziyaretlerinden önce Ülkücü Şehit Nurettin Aputkan'ın mezarını ziyaret eden Başkan, ilk ziyaretini Serik Kaymakamı Haluk Şimşek'e yaptı.  Serik Kaymakamlığı ziyaretinden sonra görevine yeni başlayan Serik Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin'i ziyaret eden Başkan, Başsavcı Aytekin'e görevinde başarılar dilerdi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret eden Başkan'a, Serik Belediye Başkanı Aputkan'dan meşhur Serik Çakısı hediye edildi. Serik Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım'ı ziyaret eden Başkan'a, Ziya Yıldırım tarafından plaket verildi. Serik Belediyesi ziyareti sonrasında Serik Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan'ı ziyaret eden Başkan, ardından Serik esnafını yerinde ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledi.

Ziyaretler ile ilgili konuşan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; ''Antalya'mız ve Antalya'mızın incisi olan Serik için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. 24 Temmuz günü ikincisini düzenlediğimiz 'Halk Buluşması' sonrasında Serik'ten başlayarak tüm ilçelerimizi ziyaret etmeyi hedefliyoruz. Antalya'mız için, Serik için hep birlikte çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın Serik ziyareti sonrasında bilgi veren MHP Serik İlçe başkanı Ahmet Ali Coşkun ise şunları söyledi; ''MHP Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan'ın ilçemizi ziyareti kapsamında çeşitli temaslarda bulunduk. Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan ile birlikte Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Başsavcılık ve Emniyet Müdürlüğü makamlarımızı ziyaret ettik. Ziyaretler ilçemizle alakalı sohbetler edildi. Daha sonra ise Serik'te esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların, sorunlarını, taleplerini Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan ilk ağızdan yerinde dinledi. Oldukça verimli geçen bu ziyaretlerin bundan sonra da devam edeceğini belirtiyor, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman esnafımızın ve halkımızın yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bu ziyaretlerin ilçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.''

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi