Hatice ve Servet Tümer'in oğulları Murat Tümer, Özçiftçi ailesinin kızları Seda ile dünya evine girdi.

Serik Nüfus Müdürü Hatice Tümer, Anadolu Ajansı Serik muhabiri Servet Tümer'in oğulları Murat ile Şeyda ve Bezmi Özçiftçi'nin kızları Seda'nın düğünleri geçtiğimiz Cumartesi günü Kadriye Beach Park'ta yapıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün merasimine, Serik'in siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, davetliler ve Serik'in ileri gelenleri iştirak ettiler.

Kadriye Beach Park'ta açık havada yapılan düğün genç çiftin sahneye gelişleri ve ilk danslarını yapmaları ile başladı. Daha sonra nikah töreni yapıldı. Hayatlarının en güzle imzalarını atan Murat ve Seda nikah işlemleri sonrasında Türk Bayrağı ile poz verdiler. Genç çiftin pasta kesmeleri ile birlikte bütün davetliler geç saatlere kadar eğlendiler.

Serik Nüfus Müdürü Hatice Tümer, Anadolu Ajansı Serik muhabiri Servet Tümer hayatlarının bu en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarına teşekkür ederek; ''Böyle mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadınız öncelikle herkese teşekkür ederiz. Çünkü bu bizim mürüvvetini gördüğümüz ilk evladımız. Allah herekse böyle mutlu günler nasip etsin. Düğünümüze katılan, katılamayan herkese bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.'' dediler.

Biz de genç çifti ve ailelerini tebrik ediyor, birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dileriz.

Haber: Osman Türkçe


 

 

Editör: Haber Merkezi