AKDENİZ Reklamcılar Derneği (ARD), olağan genel kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirledi. ARD'nin yeni başkanı Haluk Özsevim oldu.

ARD'nin olağan genel kurul toplantısı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde yapıldı. Toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporu oy birliği ile ibra edildi. Genel kurul toplantısında yeni dönem yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimi de yapıldı. Yapılan oylama sonunda ARD Başkanı Haluk Özsevim oldu. ARD Yönetim Kurulu Haluk Özsevim, Rafet Güzel, Kunt Hepyücel, Fulya Sarman, Emel Erçiftçi, Disiplin Kurulu Cihan İşbaşı, Alaattin Özuzun, Himmet Öcal, Denetim Kurulu ise Afet Tipici, Güldal Siğinç, Orkun Öcal'dan oluştu. ARD başkan yardımcılıklarına Rafet Güzel ve Kunt Hepyücel, Genel Sekreterliğe Emel Erçiftçi, Sayman üyeliğe ise Fulya Sarman getirildi.

2 yıl ARD'nin başkanlığını yapacak olan Özsevim, öncelikle geçmiş yönetimlere teşekkür etti. ARD'yi yapacakları çalışmalarla 2 yıl boyunca ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Özsevim, ''Yapacağımız çalışmalarla reklamcılık sektörüne katkı sağlamak istiyoruz. Değişen ve dijitalleşen dünyada reklamcılık sektörü de büyük değişim gösterdi. Biz de bu değişen dünyaya uygun olarak hem üyelerimizin hem de müşterilerimizin gelişimi için çalışacağız" dedi.

Reklamcılık sektörü adına yapacakları çalışmaların yanı sıra hazırlayacakları projelerle turizmin başkenti Antalya'nın tanıtımına da destek olmak istediklerini ifade eden Özsevim, ''Antalya'nın tanıtımına katkı sağlamak için farklı sektörlerin STK'ları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız işbirlikleri ile Antalya'nın zenginliklerinin bütün dünyaya tanıtılmasına katkıda bulunmak istiyoruz" diye konuştu. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi