ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Dumanlı yayla yolunu asfaltlıyor. Antalya, Konya ve Isparta üçgeninde stratejik öneme sahip olan 11 km'lik Dumanlı yayla yolunda ilk kez gerçekleştirilen asfalt çalışmaları sonucu ulaşım artık daha konforlu yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yolları konforlu hale getirmeye devam ediyor. Yaz aylarında sıkça kullanılan yayla yollarında da çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesi Dumanlı yayla yolunu asfaltlıyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekiplerinin asfalt hazırlığını tamamladığı Antalya, Konya, Isparta üçgeninde stratejik öneme sahip olan 11 km'lik Dumanlı yayla yolunda, sathi kaplama çalışması yapılıyor.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Konya'nın Beyşehir ilçesine, bir bölümü de Isparta'ya uzanan ve ilk kez asfaltla tanışan Dumanlı yayla yolunda ulaşım artık daha konforlu yapılabilecek. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir, Solaklı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Çolpak, Çakış Mahalle Muhtarı Sami Gündoğdu, Yeşilbağ Mahalle Muhtarı Ahmet Özkul çalışmaları yerinde inceledi.

 

BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Selahattin Çolpak, ''Her yıl Dumanlı yaylasında Yörük Şöleni gerçekleştiriyoruz, çoğunlukla Serik ve Manavgatlı vatandaşlarımız bu yolu kullanıyor. Yolumuz çok bozuktu. Artık asfalt sayesinde ulaşım daha kolay olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çakış ve Yeşilbağ mahalle muhtarları da Dumanlı yayla yolunun ilk kez asfaltlandığını belirterek, ''Yolumuz çok önemli bir konumda. Konya Beyşehir'e, bir bölümü de Isparta'ya bağlanıyor. Yolumuzu asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hizmetleri için teşekkür ederiz" dedi. DHA

 

Editör: Haber Merkezi