Serik Belediyespor ligin ikinci haftasında deplasmanda 68 Aksaray Belediye Sporu 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Serik Belediyespor 2019-2020 futbol sezonunun 2. haftasında sezonun ilk deplasmanında Aksaray ile karşılaştı. TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan maçta Serik Belediyespor deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor 2-1 mağlup ederek, 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Aksaray Dağılgan Stadında oynanan müsabaka saat 16.00'da başladı. Maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Hakan Basık yönetti. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Aykut Küçük ve Mehmet Dura yaptılar.

Müsabakanın ilk 45 dakikasında her iki takımda gol arardı. Aranan golü ise 68 Aksaray Belediye Sporlu Enes Soy 40. Dakikada kaydederek Aksaray'ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Serik'i galibiyete taşıyan goller ikinci yarıda geldi. 51. dakikada Burçin'le eşitliği yakalayan Serik'i, 68. dakikada Sinan öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 2-1 kazana Serik Belediyespor puanını 6'ya yükselterek liderli koltuğuna oturdu.

 

Serik Kupa İçin Mersin'e Gidiyor

Deplasmanda galip gelerek, 3 puanı hanesine yazdırarak liderlik koltuğuna oturan Serik Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için bugün Mersin'e gidiyor.  Ziraat Türkiye Kupası maçında İçel İdmanyurduspor ile karşılaşacak olan Serik Belediyespor, bu maçtan da mutlak galibiyetle ayrılarak, bir üst tura çıkmak amacında.

Deplasmanda tek maç üzerinden oynanacak maç, eleme usulüne göre yapılacak. Kupa maçı, salı günü saat 19.00'da oynanacak. 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi