Tekeli Ortaokulu'nda İlköğretim Haftası düzenlenen programla coşku içinde kutlandı.

Çarşamba günü Tekeli Ortaokulu öğretmenleri M. Ali Durna, Semra Alkan, Remziye Karaca ve Ayşe Güler tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası Programı düzenlendi. Programın sunuculuğunu 8/B sınıfından Mahmut Can Kara ve 8/F sınıfından Asuman Berfin Sargın'ın yaptığı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenler ve ebediyete intikal eden saygıdeğer öğretmenlerin manevi huzurunda saygı duruşu yapılması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Türkçe Öğretmeni M. Ali Durna yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; ''Sevgili öğrenciler, sizlere iyi bir eğitim sağlayarak çevreye, insana ve ülkemize duyarlı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu eğitim süreci içinde, Ulu Önder Atatürk'ün ilkelerini ve sözlerini rehber edinerek millî eğitimin amaçları doğrultusunda sizleri 'aklı hür, vicdanı hür bireyler' olarak yetiştirmek istiyoruz. Sizleri, Tekeli Ortaokulundan, herkesin hayalini kurduğu, ülkemizin en seçkin liselerine mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz. Unutmayın ki biz bunu önceki yıllarda hep başardık. Bu yıl, beş yüz tam puanla Türkiye birincisini çıkardık. İlçemizin en seçkin ortaokulunda okuduğunuzu hiçbir zaman unutmayınız.'' dedi

Program 6/D sınıfından Sudenaz Çoban, 8/B sınıfından Özden Berrak Öztürk ve Rumeysa Boztoy'un okudukları coşku dolu şiirlerle ve 8/J sınıfından Selma Özçelik ve Hüseyin Yağız Gök'ün okuduğu eğitimle ilgi özlü sözler ile devam etti.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı, yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşma dileğiyle sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi