2019-2020 Eğitim Öğretim Sezonunda Serikli öğrenciler Serik'i yine her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekler.

 Yaz sezonunun ve uzun tatil günlerinin bitmesi ile birlikte, 2019-2020 Eğitim Öğretim Sezonu başladı ve Serik için yeni başarıların da zamanı gelmiş oldu. Hem ilköğretim hem de ortaöğretimde akademik çalışmalar kadar artık sosyal ve sportif aktiviteler de önem kazanmış bulunuyor. Son yıllarda eğitim, spor, bilim ve sosyal alanlarda başarı grafiği sürekli yukarıya giden Serik eğitim camiasının bu yıl daha da başarılı olması bekleniyor.

Öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanları ile 25 binli rakamları aşan Serik eğitim ordusu artık son yıllarda Antalya ilçeleri ve özellikle il merkezi ile her alanda başa baş yarışıyor. Önceki yıllarda Alanya,, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Manavgat gibi ilçelerin eğitim, spor, bilim ve sosyal imkanlarına gıpta ile bakan ilçemiz artık onları yakalama eşiğine gelmiş hata zaman zaman geçiyor durumunda.

Çok değil bunda 7-8 yıl kadar önce gıpta ile bakılan il çapında dereceleri Serik artık çoktan aşmış olayı ulusal ve uluslararası başarılara hedeflemiş durumda. Serikli öğrencilerin Serik'i yine her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini Serik halkı inanıyor. Serik'teki hem devlet hem de özel ilk ve orta dereceli okullardaki, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim sezonunda da çağın gerektirdiği her türlü imkandan yararlanarak her alanda başarıyı odaklanacaklarına güvenimiz tam umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmazlar.

Bizce Serik kamuoyu; Kaymakamlıktan, Belediye Başkanlığına, oda başkanlarında, STK'lara, siyasi partilerden, Belediye Meclisine kadar her kesim Serikli öğrencilerimizi Antalya, diğer iller ve Türkiye'nini her yerinde yalnız bırakmamalılar ve onları desteklemeliler.

Haber Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi