Ligin 2. haftasından bu yan 4 haftadır liderliğini sürdüren Serik Belediyespor, puansız döndüğü Kızılcabölük deplasmanında liderlik koltuğunu da bıraktı.

TFF 3. Lig 1. Gurp'ta mücadele eden Serik Belediyespor 6. Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kızılcabölükspor'a 2-1 yenildi. Ligde ilk yenilgisini alan Serik Belediyespor 3 puandan olurken Kızılcabölük deplasmanında liderliği de bıraktı.

Kızılcabölük Semt Sahası'nda saat 15.30'da başlayan müsabakayı hakem Önder Turgay Demirdak yönetirken; yardımcılıklarını Uğur Başdaş ve Ercan Akdeniz yaptılar. Müsabakanın ilk yarısının 10. dakikasında ev sahibi Kızılcabölükspor'dan  Eray ve Serik Belediyespor'dan Alican bir pozisyon sonrasında kırmız kartla oyun dışı kalınca her iki takım da müsabakayı 10'ar kişi sürdürdüler.

Ev sahibi Kızılcabölükspor 28. Dakikada kazandığı köşe vuruşundan gelen topu kafa ile ağlara gönderen Ertuğrul'un golü ile 1-0 öne geçti. 37. dakikada ise Kızılcabölükspor bir kontratakla hücuma çıktı. Uzun oynan top Ali Helvacı'nın önünde kaldı rakibinden daha hızlı olan Ali plase bir vuruşla kalecicin sağında topu Serik fileleri ile buluşturunca Kızılcabölükspor Serik karşısına 2-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı ev sahibinin 2-0 galibiyeti ile kapandı.

Maçın ikinci yarsının 77. Dakikasında ise Kızılcabölüksporlu İlyas'ın kırmızı kartla oyun dışı kalması sonucunda ev sahibi ekip sahada 9 kişi kaldı. Serik Belediyespor kendisinden bir kişi eksik oynayan rakibinin bu durumunda yararlanmak için geliştirdiği ataklar soncunda maçtaki ilk golünü 63. Dakikada bulabildi. Serik Belediyesporlu Güven sağdan gelişen atakta kafa ile topu filelere gönderdi ve durumu 2-1'e getirdi. Maçın hakemi Önder Turgay Demirdak'ın son düdüğü ile müsabaka 2-1 ev sahibi takında galibiyeti ile sona erince Serik Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve liderlik koltuğundan indi.

Serik Belediyespor, aldığı bu mağlubiyetle 13 puanda kalırken, puan cetvelinde  3. sıraya düştü.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi