Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Müdürü Mustafa Özce, KPSS derslerine başladıklarını ve sınava kadar devam edeceklerini, sınava hazırlanan tüm öğrencileri de derslere davet etti.

Serik Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Müdürü Mustafa Özce, Türkiye'nin en büyük dil okullarından biri olduklarını kaydederek 2012 yılından bu yana Serik halkına hizmet verdiklerini söyledi. 2016 yılından itibaren KPSS alanında da hizmet verdiklerini ve öğrencilerinin devlet kadrolarına atandıklarını gördükçe işini doğru ve başarılı bir şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Son yapılan atamalarda 3 öğrencilerinin devlet kadrosuna atanarak memur olmaya hak kazandıklarını ve güvenlik soruşturmasının ardından görevlerine başladıklarını ifade etti. 2019-2020 eğitim öğretim çalışmalarına bu yıldan başlayarak işi yine sıkı tutmaya çalıştıklarını belirten Mustafa Özce,  KPSS derslerine başladıklarını ve sınava kadar devam edeceklerini, sınava hazırlanan tüm öğrencileri de derslere davet etti.

2019-2020 eğitim öğretim yılına başladığımız bu günlerde tüm öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar dileyen Mustafa Özce, turizmin başkenti olan Antalya'da yabancı dil öğrenmenin önemini belirterek öğrencilerin kış dönemi kapsamında yapılan Kış kursu İngilizce programlarına Cumartesi günleri katılımlarının önemine dikkat çekti. Genel İngilizce dersleriyle okul İngilizcesini desteklemenin yanında pratik konuşma yetisi kazandıran her yaş ve seviyeye uygun derslerin başladığını ve devam ettiğini sözlerine ekledi. Özce, KPSS programları ve Yabancı Dil dersleri için indirimli kayıt döneminde olduklarını tüm öğrencileri Amerikan Kültür'e beklediklerini ifade etti.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi