6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Aynı zamanda 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran'ı ziyaret etti.

Diğer kooperatif başkanları ve yönetimi ile birlikte Bayar Savran'ı ziyaret eden Tural, Kredi Kefalet Kooperatifi binasında yapılan tadilat çalışmalarını da yerinde inceledi ve bilgi aldı. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural ziyaret ile ilgili olarak; ''Kooperatif başkanlarımızla birlikte Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran'ı ziyaret ederek ilçe esnafımıza daha iyi bir binada hizmet vermek adına hizmet binasında süren tadilat çalışmalarını inceledik. Esnafımıza şimdiden hayırlı olsun.'' Dedi

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ise Birlik Başkanı Tural'a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi