Coşkun; ''Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuştur.''

MHP Serik İlçe başkanı Ahmet Ali Coşkun 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Coşkun mesajında şunları söyledi; ''Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuştur. Harap olmuş bir ülkeyi, yorgun düşmüş bir milleti yeniden kuvvet haline getiren Atatürk Cumhuriyeti kurmuştur.  Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 81. yılında minnet ve rahmetle anıyoruz.

Türk'ün asil kudretini tekrar ayağa kaldıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin yedi düvele karşı verdiği şanlı mücadelenin sembolüdür. Asla unutulmasın ki, Türkiye Cumhuriyeti milli bir eser, mukaddes bir değer ve muazzez bir mirastır. Atalarımızın canları pahasına bizlere bıraktıkları bu eşsiz miras, mutlaka yaşayacak ve yaşatılacaktır. 'Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir' düşüncesinden hareketle; Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene.

Hayatını Türk milletine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha özlemle ve rahmetle anıyoruz. Başta Türk milletinin doğruluşunun kılavuzu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. "

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi