Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda 1 hafta geride kalırken heyecan  üst noktaya çıktı. Bayanlarda müthiş bir yarış yaşanırken, erkelerde yarı finalistler belli oldu.

 Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen 'Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda ilk hafta sonunda A ve B gruplarında mücadele eden erkekler kategorisinde 4 takım yarı finale yükseldi. Bayanlar kategorisinde ise kıyasıya bir mücadele yaşanıyor her takımın her takımı yenebildiği grupta neredeyse turnuvaya katılan 5 takımın da şampiyonluk şansı sürüyor.

 

Bayanlarda Müthiş Yarış Sürüyor

 Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası bayanlar kategorisinde ilk hafta heyecanlı ve mücadeleli karşılaşmalara sahne olarak geride kaldı. İlk haftanın sonunda turnuvanın favorisi olarak gösterilen M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu 2 maçta topladığı 5 puanla grup lideri oldu. İlk 2 müsabakası sonrası liderliğe yükselen Gazi Ortaokulu ise turnuvalarda ilke kez yer alan Cenap Düzgün Eğitim Kurumlarına mağlup olunca 3 maçta topladığı 4 puanla 2. Sıraya indi. Yedisu Eğitim Kurumları ve Cenap Düzgün Eğitim Kurumları ise 2 maçta aldıkları 3'er puanla 3. Ve 4. Sıraları paylaştı. Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu da 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak topladığı 3 puanla 5. Sırada yer aldı.

İlk hafta geride kalırken 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Bayanlar Kategorisinde sıralama şöyle oluştu:

 

 

Takım

Maç

Puan

1-

M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu

2

5

2-

Gazi Ortaokulu

3

4

3-

Yedisu Eğitim Kurumları

2

3

4-

Cenap Düzgün Eğitim Kurumlar

2

3

5-

Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu

3

3

 

 

Erkeklerde Yarı Finalistler Belli Oldu

24 Kasım Öğretmenler Günü 'Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası erkekler kategorisinde yarı finalistler belli oldu. A Grubunda iki maçını da kazanan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları grup birincisi olarak yarı finale yükselirken 1 galibiyet 1 mağlubiyet alan, H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu grup ikincisi olarak yarı finale yükseldi. B Grubunda ise her iki maçını da kazanan alan Gedik Ortaokulu birinci; bir mağlubiyet bir galibiyet alan İMKB MTAL ikinci olarak yarı finalist oldular.

Bugün yapılacak olan yarı final müsabakalarında, Yükseliş Eğitim Kurumları ile İMKB MTAL karşılaşırken; H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu ile Gedik Ortaokulu final için mücadele edecekler.

Grup Maçları Sonunda Erkekler Kategorisinde puanlama şöyle oluştu:

 

A Grubu:

 

 

 

 

Takım

Maç

Puan

1-

Yükseliş Eğitim Kurumları

2

6

2-

H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu

2

3

3-

M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu

2

0

 

 

 

 

B Grubu:

 

 

 

Takım

 

 

 

1-

Gedik Ortaokulu

2

6

2-

İMKB MTAL

2

3

3-

Cenap Düzgün Eğitim Kurumlar

2

0

 

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi