Aşağıkocayatak İlkokulu Öğretmeni Asuman Demiray'ın yürütmüş olduğu; 'Ben onu hiç yemedim' adlı eTwinning projesi büyük destek görüyor.

Serik Aşağıkocayatak İlkokulu 3A Öğretmeni Asuman Demiray tarafında kısa süre öncesi başlatılan projeye birçok kesimden destek geldi. 'Ben onu hiç yemedim' Projesine destek verenlerden Kremlin Palace Oteli sahibi Neşet Koçkar da öğrencileri ve eğitimcileri otelinde misafir etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan eTwinning projesi kapsamında Antalya Serik Aşağıkocayatak İlkokulu Öğretmeni Asuman Demiray'ın yürütmüş olduğu; 'Ben onu hiç yemedim' adlı eTwinning projesi ile özellikle kırsal kesimlerde yaşayan öğrencilerin hiç tatma imkanı bulamadıkları yiyecek ve içecekleri tadarak sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek hedefleniyor.

Projeyi başlatan Aşağıkocayatak İlkokulu Öğretmeni Asuman Demiray, bu proje ile kültürel anlamda eğitim yanında çocuklara sağlıklı beslenme kültürünün de destekleneceğini ve projede en çok ta farkındalık yaratılmak istendiğini belirtti. Demiray proje ile ilgili şu bilgileri verdi; ''Günümüzde birçok çocuğun elinin tersiyle ittiği şeyleri başka çocukların ulaşmakta güçlük çektiği vurgulanmaktadır. Proje kapsamında Kahramanmaraş'tan çörek, baklava yedirilerek projeye başlanmıştır. Projeye Kremlin Palace Oteli sahibi Neşet Koçkar Bey de çok olumlu bir şekilde destek vermiş ve öğrencileri misafir ederek yapılması gereken etkinlikleri yapmak için desteklerini sunmuştur.  Proje Ekim ayından Nisan sonuna kadar devam edecektir. Bu süre içinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek proje yürütülecektir. Projemize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'e, Okul Müdürümüz İlhan Kaban'a, Sendika Başkanı Erdal Erdoğan'a ve birçok ilden değişik ürünler yollayarak ta bir çok işletme destek vermektedir hepsine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi