Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından,  3x3 Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol Turnuvasını'  Akdeniz Yükseliş Koleji Açık Basketbol sahasında yapıldı.  Turnuvaya, yıldızlarda 4 takım, gençlerde 6 takım olmak üzere 2 kategoride toplam 10 erkek takımı katıldı. 9 Kasım ve 16 Kasım 2019 tarihinde yapılan müsabakalar sonucunda ilk 3 dereceye giren takımlar belli oldu. Atatürk'ü Anma 3x3 Basketbol Turnuvasında Yıldızlarda; 1. Serik Celtics 2. Serik Lakers 3. Mekanın Sahibi oldu. Gençlerde ise 1. Niga Boys 2. Boğalar 3. Biraderler takımı oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalyaları düzenlenen ödül töreniyle verildi. Ödül töreninde; 1. olan takımlara madalyalarını Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, 2. olan takımlara Belediye Spor İşleri Müdürü Ali İşlek, 3. olan takımlara Yükseliş Koleji Müdür Yardımcısı Rıza Yıldırım ve Serik Basketbol Spor Kulübü Başkanı Çağlar Çiçek verdiler.

Ödül töreninde konuşma yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; ''İlçemizde ilk kez düzenlediğimiz 3x3 Basketbol Turnuvasını çok güzel bir şekilde tamamladık. Ancak daha fazla takımın katılması ve seyircinin izlemesini istiyorduk. Ne yazık ki Milli  Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara, fakülte, meslek yüksek okulundaki üniversite öğrencilerimize resmi olarak ve basın aracılığıyla tüm kamuoyuna duyuru yapmamıza rağmen katılım ve seyirci beklentilerimizin altında oldu. Bizim hedefimiz daha çok gencimizin, insanımızın spor yapmasını sağlamak. Bu nedenle imkanlarımız dahilinde bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz Basketbol Turnuvasında ev sahipliği yapan, ikramlarda bulunan Akdeniz Yükseliş Koleji Yöneticileri ve personeline, ödülleri temin eden Serik Belediye Başkanlığına, organizasyonda destekleri için Serik Basketbol Spor Kulübüne, hakemlik görevi yapan basketbol antrenörü Çağlar Çiçek ve Müdürlüğümüz Spor Eğitim Uzmanı Yusuf Veysel Balta' ya kurumum adına teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi