CHP Adayı Dr. Kadir Kumbul; “İnşallah vatandaşlarımızın takdiri ile seçilip göreve gelirsek en iyi şekilde hizmet edeceğimizden asla şüpheniz olmasın.”

CHP Serik Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Kadir Kumbul seçim süreci ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Kumbul Serik’te yine bir demokrasi şöleni yaşanmakta olduğunu belirterek bu süreci sağlayan herkese teşekkür etti.

“Bir Demokrasi Şöleni Yaşıyoruz”

Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark

Kumbul açıklamasında şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 100 yılını geride bırakarak 2. yüzyılda girdiğimiz bu zamanda güzel ilçemiz Serik'te yine bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bütün siyasi partilerimiz, aday adayı arkadaşlarımız, meclis üyesi adayı arkadaşlarımız, parti teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte heyecanlı huzurlu bir atmosferde geçen seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.”

 

“Bütün Vatandaşlarıma Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum.”

“Öncelikle yaklaşık 4-5 ay süren bu süreçte tüm vatandaşlarımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu demokrasi şölenine emek veren bütün partilere, adaya adaylarına, meclis üyesi adaylarımıza, muhtar ve aza adaylarımıza hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum.

Bir teşekkür de Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine yapmak istiyorum. Benimle birlikte gece gündüz çalışan bütün partililerimize, yöneticilerimize, emektarlarımıza teşekkür ediyorum.

‘Serik Kadir Kıymet Bilir’ dediğimiz bu yolda bizleri mahalle toplantılarında mitinglerde ve çalışmalarımızda yalnız bırakmayan Serik'te yaşayan bütün vatandaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.”

“Asla Şüpheniz Olmasın”

“İnşallah vatandaşlarımızın takdiri ile seçilip göreve gelirsek en iyi şekilde hizmet edeceğimizden asla şüpheniz olmasın. Uzun yıllar yaptığımız devlet hizmeti görevlerimizin tecrübesiyle bu görevi de halkımız ve Serik’imiz için en Allah’ın izniyle iyi şekilde yapacağız. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerimizin Serik’imize, Antalya’mıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN