Serik 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı iki büyük konserle coşkulu bir şekilde kutladı.

Geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Cuma günü İrem Derici ve 31 Ağustos Cumartesi günü Manuş Baba konserlerini organize eden Serik Belediyesi ve Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul Boğazkent'te binlerce kişinin katıldığı iki günlük coşkulu bir kutlamanın ortaya çıkmasını sağladılar.

Başkan Kumbul ve bütün çalışma arkadaşlarının yoğun mesaileri sonucu Boğazkent sahilinde 2 gün boyunca binlerce kişi oldukça coşkulu ve güzel bir atmosferde Zafer Bayramımızın 102. yılını kutlamanın sevincini yaşadılar.

Konserlerde, aileler, çocuklar, gençler yaşlılar toplumun tüm farklı kesimlerinden tüm yaş gruplarından insanların Boğazkent sahilinde doldurduğunu gördük ve insanların Zafer Bayramı ve Cumhuriyete sahip çıkışına şahit olduk.

31 Mart 2024 seçimleri ile göreve gelen Op. Dr. Kadir Kumbul ilk olarak Serik'te 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Özlem Özdil konseri ile Seriklileri buluşturmuştu. Başkan Kumbul 30 Ağustos'ta yaptığı çifte konser ile birlikte toplam 3 konseri gerçekleştirmiş oldu.

“Konserlerin Bütün Giderleri Sponsorlarımız Tarafından Karşılanmıştır”

Konserler sonrası Salı günü gerçekleştirilen Serik Belediye Meclisi Toplantısı ardından vatandaşların konserler ile ilgili bizlere sorduğu bir soruyu bizzat Sayın Başkan Kumbul’a yönelttik.

Vatandaşlar genel anlamda şunu söylüyor ve soruyorlardı; ‘Kadir başkanı teşekkür ediyoruz. Ancak bu konserlere harcanan para farklı bir şekilde Serik için kullanılabilir miydi?”

Biz de bu soruyor Başkan Kumbul’a aynı şekilde ilettik. Başkan Kumbul ise sorumuza şöyle yanıt verdi; “Seçim öncesi Serik’te ‘Milli Bayramlarımızı büyük bir coşkuyla kutlayacağımızı sözünü vermiştik. Göreve geldikten bugün geçen yaklaşık 5 aylık sürede daha önce söz verdiğimiz şekilde bunu da gerçekleştirdik. Yaptığımız konserler ve diğer etkinliklerle bayramlarımızı çok güzel bir şekilde kutlamaya başladık.

Hayranı Olduğu Funda Arar'ın Adını, Traktörle Tarlasına Yazdı Hayranı Olduğu Funda Arar'ın Adını, Traktörle Tarlasına Yazdı

Konserlerin bütün giderleri sponsorlarımız tarafından karşılanmıştır. Sadece konser giderleri değil konserle ilgili yapılan etkinliklerden, en küçük davetiye giderinden, diğer bütün giderlerine tamamında belediyenin kazasından tek bir kuruş çıkmamıştır.

Serik adına gönüllü olarak bu konserlerimizin bütün masrafları üstlenen sponsorlarımıza buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum.

“Cumhuriyet Bayramı'mızı Daha Büyük Bir Coşkuyla Kutlamak Amacındayız”

Milli bayramlarımızı büyük bir coşkuyla kutlamaya bundan sonra daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. 29 Ekim 2024 günü Cumhuriyetin 101. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramı'mızı daha büyük bir coşkuyla kutlamak amacındayız. Bununla ilgili yine çok güzel bir şekilde sürpriz bir sanatçımızla ve diğer etkinliklerimizle Cumhuriyetimizi kutlamayı planlıyoruz.”

“Milletin Parası Milletin Hizmeti İçin Kullanılmaya Devam Edecektir.”

“Buradan bir kez daha söylemek istiyorum ki Serikli vatandaşlarımız müsterih olsun görevde bulunduğumuz 5 aylık sürede Serik halkımızın, milletimizin tek bir kuruşu bile hiçbir şekilde heba olmamıştır ve olmayacaktır. Milletin parası milletin hizmeti için kullanılmaya devam edecektir.”

Haber: Osman Türkçe

4 719X600-1

Editör: OSMAN TÜRK