CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kumbul; “Benim en hassas olduğum konuların başında emek gelir, emekçinin alın teri gelir. Biz sizi mahcup etmeyiz, sizin boynunuzu yere eğdirmeyiz.”

CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul, yayınladığı basın açıklaması ile belediye çalışanlarının haklarını alacağını söyledi. Kumbul basın açıklamasında şunları ifade etti; “Maalesef 2019 seçimleri yapıldıktan 3 ay sonra, belediye işçilerinin Şubat 2019 yılında yaptığı anlaşma Cumhur İttifakı ve o zaman ki DSP’nin oyları ile iptal edildi. O günlerde meclis videolarına da bakabilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri işçinin hakkını savunmak için, bu anlaşmanın iptalini önlemek için olağanüstü bir gayret göstererek meclis oylamasında hayır oyu vermişlerdir. Mecliste aylarca bu konuyu gündeme getirmişlerdir, kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Başta da söylediğim gibi en fazla hassas olduğum konulardan birisidir. Göreve geldiğimiz andan itibaren öncelikli işlerimizden birisi, davayı kazanan işçilerimize alın terinin karşılığını ödemek olacaktır.

Sayın Talha Kandil ile konu hakkında bire bir görüşerek daha önce görüş alışverişinde verişinde bulunmuştum. Dün yapılan toplantıya resmi bir davet olmadığı için katılmadım. Geçmişte sizin aleyhinize el kaldırmış siyasilere güvenmeyin. Toplu iş sözleşmesinin mahkemelik olmasına, işçinin aylardır parasını alamamasına sebep olanlar bugün oy için sizlere şirin gözükmeye çalışıyorlar. Bizlere güvenin. Biz sizi mahcup etmeyiz, sizin boynunuzu yere eğdirmeyiz.”

Haber: Osman Türkçe

Eski Eşini 15, Yanında Gördüğü Erkeği 6 Yerinden Bıçakladı Eski Eşini 15, Yanında Gördüğü Erkeği 6 Yerinden Bıçakladı

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN