KALEİÇİ'ndeki turizmciler ve muhtarlar, Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna 22 Mart akşamı düzenlenen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı nedeniyle Rusya Başkonsolosluğu'na taziye ziyareti bulundu.

Taziye ziyaretine Kılınçaslan Mahallesi Muhtarı Ali Kahraman, Selçuk Mahallesi Muhtarı Güray Esel, Tuzcular Mahallesi Muhtarı Uğur Çetin, Antalya Turistik Otelciler Pansiyoncular Derneği (ANTOPD) Başkanı Alp Özel ve yönetim kurulu üyeleri Sedat Sabah ile Barış Sipahioğlu katıldı. Başkonsolosluğun bulunduğu Kaleiçi'ndeki mahallelerin muhtarları ve turizmciler, Antalya Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Vladimir Biriukov ve Konsolos Alexander Ryumkov'a terör olayında hayatını kaybedenler için taziye dileklerini ve üzüntülerini dile getirdi.

ANTOPD Başkanı Alp Özel, terör olayından duydukları üzüntüyü dile getirerek, “Kaleiçi'nde bulunan Rus Konsolosluğu münasebetiyle Kaleiçi esnafı, muhtarlarımız ve mahallemiz sakinleri olarak komşumuza başsağlığına geldik. Bütün Rus halkının acısını paylaşıyoruz" dedi.

Patara'da Bilirkişi Keşfi Tamamlandı, Sıra Raporda Patara'da Bilirkişi Keşfi Tamamlandı, Sıra Raporda

Muhtarlar adına söz alan Ali Kahraman, “Kaleiçi'nde mahallemizde bulunan Rus konsolosluğu değerli konsolos Vladimir Biriukov nezdinde konsolosluk çalışanları başta, bütün Rus halkının acısını paylaşıyoruz" dedi.

Ziyarette anı defterine taziye mesajı yazıldı. ANTOPD Başkanı Alp Özel, Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı anısına 6 farklı dilde hazırlatılan, üzerinde Atatürk ve 'Yüz yıl önce modern Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu' yazılı posteri ve taziye çiçeğini Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Vladimir Biriukov'a takdim etti. DHA

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN