Ak Parti Adayı Tütüncü; “Allah’ın izniyle hep beraber yaşayacağız. 31 Mart’ta hemşerilerimiz hizmeti tercih edecekler ve inşallah Veli Vural başkanımız ile Serik’te bambaşka bir dönemi başlatacağız.”

Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark

Serik’te AK Parti tarafından iftar programı düzenlendi. Serik Orta Mahalle Başöğretmen Caddesi'ndeki düzenlenen iftar programına, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Ak Parti Serik Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Veli Vural, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

 Akp (2)

Tütüncü, ‘İki Bayramı Hep Birlikte, Hep Beraber Yaşayacağız’

Çok sayıda kişinin katıldığı ve cadde boyu uzanan programda konuşan Tütüncü, her zorluktan sonra bir kolaylık, her sabrın zafere gebe olduğunu ifade etti. Seriklilerden destek isteyen Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü şunları söyledi; “Yollar boyu uzanan bu sofraya hepiniz hoş geldiniz. Her Ramazan’ın sonunda güzel bir bayram vardır. Her sabrın sonu selamete çıkar. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. Her güçlük, her sabır bir zafere gebedir. Ramazan’ın sonunda bir bayram değil, tam iki bayramı Allah’ın izniyle hep beraber yaşayacağız. 31 Mart’ta hemşerilerimiz hizmeti tercih edecekler ve inşallah Veli Vural başkanımız ile Serik’te bambaşka bir dönemi başlatacağız. Antalya altın bir çağa merhaba diyecek. Bunu hep birlikte hep beraber başlatacağız. Bizde eserlerinde hizmetlerinde en güzelini hemşerilerimize getireceğiz.”

Antalya Büyükşehrin vatandaşın desteğiyle "Altın Çağa" merhaba diyeceğini vurgulayan Tütüncü, bunu da hep birlikte beraberce başlatacaklarını belirtti.

Eserlerin, hizmetlerin en güzelini Antalyalılar için yapacaklarını bildiren Tütüncü; "Sizlerin desteği, Allah'ın yardımı olduğu sürece biz de hizmetlerin en güzelini siz değerli hemşerilerimize getireceğiz. Rabbim bu güzel günleri, iki güzel bayrama vesile kılsın." dedi.

Akp (5)

Vural: “31 Mart'ta Zaferi Hep Beraber Kutlayacağız”

Ak Parti Serik Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Veli Vural ise konuşmasında şunları ifade etti; “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret. Sonu kurtuluş olan bin bir aydan daha hayırlı olan ramazan ayınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Sizlerin bu coşkusu bu heyecanı, bu büyük katılımı bizleri daha da heyecanlandırdı. İnşallah bu coşkuyla, bu heyecanla biz gücümüze güç, inancımıza inanç katarak 31 Mart'ta zaferi hep beraber kutlayacağız. Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğu hayır ve senetleri kabul etmesi dileğiyle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Akp (4)Akp (3)Akp (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN