19 yıldır Serik Çandır Şehit Öğretmen M. Saadettin Küçük Ortaokulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Löman Cemilegil yaş haddinden 5 Mart 2024 tarihinde emekli oldu.

Çandır (1)

19 yıldır aralıksız aynı okulda çalışan ve birçok sporcu yetiştiren Löman hoca, aynı zamanda okulunda voleybol branşında bir çok öğrenci sporcu yetiştirdi. Okulu ve Serik ilçesini defaatle Bölge Şampiyonu yapan ve Türkiye Yarı Finallerine taşıyan Löman Cemilegil, birçok öğrencisinin de milli takıma seçilmesine, beden eğitimi öğretmeni olmasına vesile oldu. 5 Mart günü yüzlerce öğrencisi, öğretmen arkadaşları tarafından alkışlar eşliğinde voleybol filesi önünde yapılan törenle uğurlandı.

Çandır (4)

Kendisine çiçekler sunan öğrencileri ve plaket ve hediyeler sunan öğretmen, idareci arkadaşları tarafından çok duygusal ve güzel bir vedayla uğurlandı. Çandır Şehit Öğretmen M. Saadettin Küçük Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Acarer; “Çok kıymetli bir öğretmenimizi emekliliğe uğurlamanın duygusal hüznünü yaşıyoruz. Okumuza çok emekler veren Löman hocamız çalışma disipliniyle de tüm öğretmen arkadaşlarımıza örnek olabilmeyi başarmıştır. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.” Dedi.

Haber: Osman Türkçe

İspanyol Misafirlerini Ağırladılar İspanyol Misafirlerini Ağırladılar

Çandır (3)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN