2006'da kurulan, 2024 itibariyle 18 yılı geride bırakan ve bir ‘Yükseliş Eğitim Kültürü’ oluşturan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları (AYK) açıklanan üniversite sonuçlarına göre başarı grafiğini bu yıl yine arttırarak devam ettirdi.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri bu yıl sayısal, eşit ağırlık ve sözelde ilçe birinciliğini aldılar.

Öğrencilerinin iyi derecelere ulaşmasını sağlayan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları lise bölümünden mezun olan birçok öğrencisini yine bu yıl Türkiye'nin güzide üniversitelerine yerleştirecek.

Eylül Meclisi Yapıldı Eylül Meclisi Yapıldı

Farklı Bir Eğitim Kültürü Oluştu 

2006-2024 arasında geçen 18 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizmeden sürekli yükselen bir grafik çizmeyi başaran bizim tabirimizle ‘Eğitim Kültürü’ oluşturan AYK gerçekten incelenmeye değer bir eğitim başarısını yakalamış durumda.

Başta öğrenciler, öğrencilerin aileleri, okul çalışanları, öğretmenler, idareciler, yönetim kurulu üyeleri olmak üzere hepsinin bu başarıda payları mutlaka çok büyük.

Her Yıl Sanki Yeniden Başlıyormuş Gibi…

Her yıl yaz ayları geldiğinde hem ortaokuldan liseye geçiş hem de liseden üniversiteye geçiş sınavları olan LGS ve YKS sonuçları belli olduktan ve öğrencilerini iyi okullar yerleştirdikten sonra AYK sanki her şeye yeniden başlıyormuş gibi hemen bir sonraki yılın ve yılların çalışmalarını ve planlamalarını yapmaya başlıyor.

Hiç bıkmadan, yılmadan, usanmadan, vazgeçmeden sürekli daha yükseğe, daha iyiye doğru yürümeyi hedef haline getiren Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları camiasını tebrik ediyorum.

Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık’ı, lise, ortaokul müdürlerini, müdür yardımcılarını, idarecilerini, öğretmenlerini, bütün çalışanlarını, öğrencilerini ve velilerini bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Yazı: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK