Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü 8. sınıf öğrencisi Süleyman Metin, Bahçeşehir Kolejleri arasında düzenlenen LGS-3 deneme sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Kampüs Müdürü Mustafa Levent Arat; "Ağustos ayından itibaren yoğun bir şekilde devam eden LGS çalışmalarımızın ilk meyvesini almış bulunmaktayız.” Dedi.

JASAT Aranan 74 Kişiyi Yakaladı JASAT Aranan 74 Kişiyi Yakaladı

Ortaokul Müdürü Cemal Elibol ise şunları söyledi; “Her hafta Türkiye'de yer alan tüm Bahçeşehir Kolejleri arasında yapılan LGS denemeleri ile öğrencilerimiz Türkiye geneli sıralama ve yüzdelik dilimlerini öğrenmektedirler.

Rehberlik servisimiz tarafından yapılan çalışma programları ve öğrenci takipleri, öğretmenlerimiz tarafından büyük bir özveri ile yürütülen öğle arası ve çıkış etütleri ile öğrencilerimizin eksik kazanımları tamamlanmaktadır. Eksik kazanımların belirlenmesinde ise yapay zeka tabanlı Stoys ve Metodbox uzantılarımızın etkisi büyüktür. Öğrencilerimizin girmiş oldukları sınavların analizleri bu uygulamalarla yapılmakta elde edilen veriler ışığında ise yapılacak etütlerin konu ve kazanımlarını belirlemektedir.

Bahçeşehir Kolejleri arasında düzenlenen LGS-3 deneme sınavında Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Süleyman Metin’i tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

1 450X600-3

Editör: OSMAN TÜRK