AK Parti Genel Merkezin 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre süreci başladı. Bu kapsamda Ak Parti Serik İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Tosunoğlu Plazada yapılacak.

Genel merkez, İl Başkanı ve Milletvekilleri ile yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile 8. Olağan Kongrede yeniden ilçe Başkanı adayı olarak Ahmet Söker gösterildi.

Uzun yıllardır AK Parti’nin, gençlik kolları, ana kademe il ve ilçe teşkilatlarında görev alan, Söker, 2023 yılı Aralık ayında AK Parti Genel Merkezi tarafından atandı.

Antalya Valiliği’nden Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına Uyarı Antalya Valiliği’nden Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına Uyarı

Serik İlçe Kongremizin partimize, ilçemize, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Partimizin tüzüğü gereği delege seçimlerimizi üyelerimizin oy kullanımı ile gerçekleştirdik. Kongreler, tazeliğin, değişimin, dönüşümün ve yeni hamlelerin tartışıldığı, karara bağlandığı zamanlardır. İlk günkü aşk ve aynı heyecanı hep taze tutan kadrolarımız ile kongrelerimizi yapacağız. Serik İlçe Kongremizin partimize, ilçemize, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerimizle yola devam edeceğiz.”

Ahmet Söker Kimdir?

Siyasi Hayatı

Ahmet Söker, 2014-2017 yılında Serik Ak Parti Gençlik Kollarında 3 yıl Başkan Yardımcılığı görevi yaptıktan sonra; 2017-2019 Ak Parti Serik İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

 2021-2023 Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gündoğmuş İlçe Koordinatörlüğü olarak görev yapan Söker 2023 yılı Aralık ayında bu güne Parti Serik İlçe Başkanı olarak görevini sürdürüyor.

Eğitim ve İş Hayatı

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ahmet Söker daha sonra Arel Üniversitesi İşletme Yönetimi üzerine Yüksek Lisansını tamamladı.

Turizm ve tarım sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ahmet Söker iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor. Söker evli ve iki çocuk babası.

Haber: Osman Türkçe

D S C 0041 800X531

Editör: OSMAN TÜRK