2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış programına Bahçeşehir Koleji yöneticileri, öğrenciler, öğretmenerl ve veliler katıldılar.

Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın Halil Alkan'ın açılış konuşmasında eğitimin sadece belli dönemlere sıkıştırılarak yapılmaması gerektiği ve tüm hayata empoze edilmesini belirtti

Emniyette Yeni Atamalar Emniyette Yeni Atamalar

Ardından söz alan Kampüs Müdürü Sayın Levent Arat ise Serik'in öğrencilerine akademik eğitimin yanında sanat, spor ve iyi insan olabilmenin de öncelikli olduğu kurumda daima vatana ve millete faydalı insan yetiştirmenin yegane öncelikleri olacağını belirtti.

Arat şunları söyledi; “Değerli öğrencilerimiz, velilerimiz ve kıymetli Serik halkı. Yeni bir eğitim-öğretim yılına adım atmanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Geleceğinize yön verecek bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte başarılarla dolu, verimli ve sağlıklı bir yıl daha geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte öğrenip birlikte büyüyeceğimiz bir yıl olması öncelikli temennimizdir. Hepimize sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

4 338X6001 338X600-2

Editör: OSMAN TÜRK