Kumbul: “Belediyenin Kasasından Tek Kuruş Çıkmadı” Kumbul: “Belediyenin Kasasından Tek Kuruş Çıkmadı”

Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü LGS'de başarı gösteren ilk 10 öğrenci ve aileleri, tebrik etmek için okula davet edildi. Bu özel buluşma, öğrencilerin zorlu bir süreci başarıyla tamamlamalarını ve emeklerinin takdir edilmesini kutlamak için düzenlendi. 

Programda Kampüs Kurucu Temsilcisi Halil Alkan ve Kampüs Müdürü Mustafa Levent Arat açılış konuşması yaptı. Alkan, öğrencilerin gösterdiği azim ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Arat ise öğrencilerin gelecekteki potansiyellerine inancını vurguladı. Her iki konuşmada da öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür edilerek başarıda, birlikte emek vermenin önemini vurgulandı. 

1 800X600-5

Bahçeşehir Koleji yetkilileri şu bilgileri verdiler; “Etkinlikte, LGS'de ilk 10 sırayı elde eden öğrencilere özel hediyeler takdim edildi. Öğrencilerin yüzlerindeki gurur ve mutluluk, onların bu özel gününde hissedilen duyguları en iyi şekilde yansıttı. 

Aileler, öğretmenler ve okul yönetimiyle bir arada olma fırsatı bulan öğrenciler, hem başarılarını hem gelecekleriyle ilgili planlarını paylaşma şansı yakaladılar. Bu değerli etkinlik, öğrencilerin motivasyonunu artırmak, onları teşvik etmek ve başarılarını toplumun ve eğitim camiasının takdirine sunmak açısından son derece önemliydi. 

3 800X600-3

LGS'de başarı gösteren ilk 10 öğrenci ve aileleri arasında gerçekleştirilen bu özel buluşma, öğrencilerin sınav hazırlıklarındaki gayretlerini ve disiplinlerini ödüllendirmenin yanı sıra, onların gelecekteki başarıları için de bir ilham kaynağı oldu.”

Haber: Osman Türkçe

4 800X600

Editör: OSMAN TÜRK