Serik’te “Orman Benim Kampanyası“ kapsamında ‘Benim Ormanım Yol Kenarı Temizliği ve Kral Havuzuna Yürüyüş’ programı düzenlendi.

Valilik Personeline 'Mesai' Uyarısı Valilik Personeline 'Mesai' Uyarısı

Kozan Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Cemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ayan Aktürk, Orman İşletme Müdürü Hüseyin Oğuzan Okudan, Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4 450X600-1

Organizasyon kapsamında; Kozan Köyünde yol kenarı temizliği sonrası Kral Havuzuna yürüyüş yapıldı. Ormancılar katılımcılara yöresel ürünler ikramında bulundu.

7 800X600

Kaymakam Cemal Şahin etkinlikle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı; “Benim Ormanım Yol Kenarı Temizliği ve Kral Havuzuna Yürüyüş programı kapsamında; çalışma arkadaşlarımız, Orman İşletme Müdürlüğümüz çalışanları, Muhtarlarımız, Gençlik Merkezi katılımcıları, Serik Yürüyor ekibi ve vatandaşlarımızla, Kozan Köyünde yol kenarı temizliği sonrası Kral Havuzuna yürüyüş yaptık. Yürüyüş akabinde Ormancılarımız yöresel ürünler ikramında bulundu. Kozan mahallesinde vatandaşlarımızla buluşma sonrası, Hacıosmanlar köyünü ziyaret ederek, Muhtarımız ve köy sakinleriyle bir araya geldik. Köyümüzde hizmet veren Bodrum Kaya Dağ Evinide ziyaret ederek, günlük programımızı tamamladık.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK