Aykut Kaya'dan Akşener'e Destek Aykut Kaya'dan Akşener'e Destek

ADALET Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Osman Koç, CHP’nin adayı Muhittin Böcek’i desteklemek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan 27 isimden birisi olan Adalet Partisi’nin adayı Osman Koç, basın toplantısı düzenledi. Geçen seçimlerde ATA İttifakı’nın içerisinde yer alan Adalet Partisi’nin adayı Koç, CHP’nin adayı Muhittin Böcek lehine adaylıktan çekildiğini ve seçimlerde Böcek’i destekleyeceklerini açıkladı.

Geçen seçimlerde ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirleyici olduklarını belirten Koç, "İttifakın kurulmasında büyük emeği olan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sayın Mehmet Sağlam’ın Antalya’mızda, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, mevcut başkan Muhittin Böcek’i destek açıklamasının ardından bizler de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’i desteklemek adına, Antalya’mız için, memleketimiz için, siz değerli hemşehrilerimiz için, Adalet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (DHA)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN