Antalya’da ANFAŞ Fuar merkezinde finali gerçekleştirilen TEKNOFEST’e ili temsilen katılan Gülşen - Mehmet Fehmi Diktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri; Fehmican Binek Dron projesiyle, İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması - Afet Yönetimi Kategorisi Lise Seviyesinde, Ticareleştirilme Potansiyeli Ödülünde yüzlerce okulu geride bırakarak Türkiye birinciliğine layık görüldü.

Projenin ödül töreni ve sergi basamağı ise şu an Adana Şakirpaşa Hava Limanında gerçekleştirilmekte olan Uluslararası TEKNOFEST 2024 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapıldı.

Whatsapp Image 2024 10 03 At 10.51.41 800X521

Serik’te 21 yıldır eğitime hizmet ettikten sonra Osman Şükrü Böce, Antalya’nın Kepez İlçesinde Gülşen- Mehmet Fehmi Diktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bu yaz okul müdürü olarak göreve başlamıştı.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Osman Şükrü Böce şu bilgileri verdi; “Hayırseverimizin adının bulunduğu okulumuzu bu projeyle temsil eden öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Kısa bir süre önce atanmama rağmen onların azim ve çabasını görünce onların yanında ve arkasında olmaya çalıştım. Bu proje ve başarı diğer gençlerimize de örnek olacaktır. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizin başarıları daim olsun. Bu süreçte bizlere inanan ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kenan Yavuz’a ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.”

Geleneksel Kortej Antalya Caddelerinde Geleneksel Kortej Antalya Caddelerinde

Proje adı: Fehmican

Mehmet Tetik  Proje Danışmanı

Gözde Tuğçe Taşpınar  Üye-Öğretmen

Ümit Yurdakul                  Üye-Öğretmen

Şakirenaz Kurueş            Üye-Öğrenci

Mustafa Narman             Üye-Öğrenci

Emirhan Bozkaya             Üye-Öğrenci

Ahmet Duman                                 Üye-Öğrenci.

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK