EĞİTİM

Çalık: “Başarıdan Başarıya Koşmaya Devam Ediyoruz”

Necmettin Çalık; “Son 5 yılda iki kez LGS’ de Türkiye birincisi çıkarmanın yanında sıfırlık dilimde yer alan onlarca öğrencimizle başarıdan başarıya koşmaya devam ediyoruz.”

2 Haziran 2024 tarihinde yapılan LGS’nin sonuçları bugün açıklandı. Sonuçları değerlendiren Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları (AYK) Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, “Bu yıl da yine LGS’de Serik birincisi ikincisi ve üçüncüsünün okulumuzdan çıkması bizleri sevince boğmuştur.” dedi

AYK Eğitim Kurumları’nın LGS’de elde ettiği sonuçlarla göz kamaştırmaya devam ettiğini belirten Çalık açıklamasında şunları söyledi; “2006 yılından beri akademik, sportif ve sanatsal alanda okul olarak ve liselere giriş sınavında her zaman ilçemizin gururu olmuştur. Son 5 yılda iki kez LGS’ de Türkiye birincisi çıkarmanın yanında sıfırlık dilimde yer alan onlarca öğrencimizle başarıdan başarıya koşmaya devam ediyoruz. Bu yıl da yine LGS’de Serik birincisi ikincisi ve üçüncüsünün okulumuzdan çıkması bizleri sevince boğmuştur. Bizler öğrencilerimizi bu tür sınavlara hazırlarken tecrübeyle biçimlendirilen bir sistemi uyguluyoruz. Öğrencilerimizin ders kazanımları yanında onların motivasyonunu taze tutmak için ekstra efor sarf ediyoruz. Büyük bir bilinç ve inançla tamamladığımız çalışmaların neticesinde öğrencilerimizin birçoğunun gözde fen liselerine yerleşecek sonuçları alması inanın ilçemiz için bir sevinçtir.

Bizler ‘biz’ öznesiyle Serik’in eğitimdeki rol modeli olmaya her daim devam edeceğiz. Öğrencilerimiz için çalışmak onları Türkiye’nin seçkin noktalarına taşıma gayretimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vesileyle ilçemizdeki tüm öğretmenleri sınavlarda başarılı olan öğrencileri kutluyorum. Ayrıca bu başarıyı elde eden öğrencilerimize, ailelerimize teşekkür ediyorum ve onları kutluyorum. Bu başarıların ortaya çıkması vesilesi ile öğretmenlerime, idarecilerime her zaman bize destek olan her konuda yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz’e şükranlarımı sunuyorum. Elde edilen sonuçların ilçemize,  ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe