SİYASET

CHP’den Genç Meclis Üyesi Aday Adayı

Rafet Yıldırım CHP’den Serik Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu açıkladı.

Rafet Yıldırım CHP’den Serik Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu açıkladı.

Serik’in genç siyasetçileri arasına giren Rafet Yıldırım 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’den Serik Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu açıkladı.

Aday adaylığı başvurusunu CHP Serik İlçe Başkanlığında yapan Rafet Yıldırım şunları söyledi; “Baskıyla değil, şiddetle değil, halkın iradesiyle geleceğiz. Demokrasi içerisinde geleceğiz ve demokrasi içerisinde Serik İlçemizi kazanacağız. Beraber ve birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Yeter ki, Serik ilçemizi ve ülkemizi düşünelim. Bireysel olarak bir çıkış yok, beraber toplumsal bir çıkış yapmak zorundayız. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle hep beraber ve birlikte çalışacağız. Serik’te Cumhuriyet Halk Partisi seçim kaybedemez. Kaybetmemeli. Biz, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarıyız. Cumhuriyet bize, kendimize inanmayı, kendimize güvenmeyi öğretti.

Partimizde Belediye Başkan aday adaylarına başarılar dilerim. Genel Başkanım Özgür Özel başkanımın partiyi gençleştireceğiz sözünden yola çıkarak değişimin yüzyılı yüzyılın değişiminde bir çift mavi gözün ışığında Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyeliğine aday adayıyım. Şeref başkanım öncülüğünde Serik ilçemizden Türkiye’ye örnek olacağından hiçbir şüphem yok.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem başkanımın sevdiğim şu sözleri ile cümlelerime son vermek isterim. ‘Yolumuz uzun heyecanımız yüksek gençliğimiz var.”

Kendi Sözleri İle Rafet Yıldırım:

Rafet Yıldırım, 1997 yılında Antalya Serik İlçesinde doğdu.  Dikmen İlköğretim-Ortaöğretim Okulunu Okudu ve Serik Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okudu,  Adnan Menderes Üniversitesinde okudu. Yarı Yılda Akdeniz Üniversitesi ön lisans mezunuyum

2018 yılında Perge Golf Elektrikli Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kurdu Ticaret Hayatına Başlayan Yıldırım, Ticaret Hayatında Perge Golf Firması ile Marka Olmayı Başardı. Atatürk Sevdalısı Olan Yıldırım, Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik, Devrimcilik Temel İlkelerine Bağlı Bir Gençtir.

Atatürk'ün, ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.’ Sözünden yola çıkarak baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim ile birlikte siyaset hayatına başlamıştır.”

Anne Ev Hanımı ve babası Taşımacılık Sektörü ile Uğraşmakta Bir Kız Kardeşi Var ve Sevil Yıldırım ile Evlidir ve Babasının Adı Olan Ömer adında bir oğlu vardır.”

Haber: Osman Türkçe