SPOR

Cumalı ve Yükseliş Şampiyon Oldu

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında erkeklerde Cumalı Ortaokulu, kadınlarda ise Yükseliş Koleji şampiyon oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında erkeklerde Cumalı Ortaokulu, kadınlarda ise Yükseliş Koleji şampiyon oldu.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuva sonucunda erkeklere kategorisinde Cumalı Ortaokulu, kadınlar kategorisinde ise Yükseliş Koleji şampiyonluğu ulaştılar.

Turnuvanın final günü olan Çarşamba günü Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları spor salonunda erkekler final maçı oynandı ve ödül töreni düzenlendi. Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasına erkeklerde toplam 10 takım kadınlarda ise 5 takım katıldı.

Turnuva sonucunda kadınlarda şampiyonluğu Özel Akdeniz Yükseliş Koleji ulaşırken, ikinciliği Özel Serik Bahçeşehir Koleji kazandı. Üçüncülüğü ise Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu ve Gazi Ortaokulu aldılar.

Erkeklerde ise Cumalı Ortaokulu şampiyonluk kupasını kazanırken; Yükseliş Koleji ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu İle Özel Serik Bahçeşehir Koleji kazandılar.

Derece giren takımlara kupa ve madalyalarını Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Ve Spor Müdürü Mevlüt Özen Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, okul müdürleri ve hakemler verdiler.

Haber: Osman Türkçe