Türkiye - Kazakistan Dostluk Golf Turnuvası Türkiye - Kazakistan Dostluk Golf Turnuvası

SERİK Belediyespor Kulübü Başkanı Cenk Doğan, "Hedefimiz genel kurulda söylediğim gibi bu sene bir üst lige çıkmak. Bu takımı şampiyon yapacak bir hoca ve kadro ile lige başlayacağız" dedi.

Serik Belediyespor Kulübü olağan genel kurulunun ardından başkan ve yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkan vekilliğine Halil Deligöz, genel sekreterliğe Ercan Kır, saymanlığa İlkay Ersöz getirildi. Diğer görevlendirmelerin ise daha sonra yapılacağı belirtildi.

Kulüp Başkanı Cenk Doğan, "Hayal ettiğimiz hedeflere ulaşabilmemiz için değiştirmemiz ve yeniden kurmamız gereken bir teknik heyet, baştan aşağı revize edilmesi gereken takımımızın antrenman sahası ve tesisleri, stadımıza protokol tribününün düzenleme yapılması gerekir. Alt yapı için yeni proje ve çalışmalarımız var. Alt yapı olmazsa olmazımız olacak. Bunlarla ilgili şu anda ekibimiz çalışmalara başladı. Hedefimiz genel kurulda söylediğim gibi bu sene bir üst lige çıkmak. Bu takımı şampiyon yapacak bir hoca ve kadro ile lige başlayacağız. Hep birlikte Serik'i yeniden ayağa kaldırmamız gerekiyor. Küs olan taraftar grubumuz var. Yeniden seyircimizi tribünlere nasıl doldururuz, halkımızla nasıl kucaklaşırız onları düşünmemiz gerekiyor. İlk maçımıza kadar bunların hepsini hazırlayacağız. Her türlü yapacağımız işlemleri şeffaflık ve açıklıkla yapacağız. El birliğiyle takımımıza sahip çıkmazsak sonuca ulaşamayız" dedi. (DHA)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN