MHP Serik Belediye Başkan aday adayı Av. Mehmet Cüneyt Güzel; “Bizim gizlimiz saklımız yoktur, her şeyimiz şeffaftır. Şayet Belediye Başkanı olursak yine şeffaf, adaletli ve partimizin üretken belediyecilik anlayışını hayata geçirmek ilkemiz olacaktır.”

CHP Batı Akdeniz Adayları Belli Oldu CHP Batı Akdeniz Adayları Belli Oldu

MHP Serik Belediye Başkan aday adayı Av. Mehmet Cüneyt Güzel, gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Av. Mehmet Cüneyt Güzel, geçmişte de bugün de siyasi hayatı içinde her zaman ‘ben’ değil ‘biz’ olarak hareket ettiğini belirterek, ‘Allah bize böyle bir şeyi nasip ederse biz yine arkadaşlarımızla çalışacağız. Bizde ben diye bir şey yoktur.’ dedi.

 

“Ben Değil Hep Birlikte Biz Yöneteceğiz”

MHP Serik Belediye Başkan aday adayı Av. Mehmet Cüneyt Güzel açıklamalarında şunları söyledi; “Biz teşkilat adabı almış insanlarız. Bizde görev istenmez görev verilir veya görev alınması yönünde telkinde bulunulur. Bizim de teşkilattaki büyüklerimiz, beraber çalıştığımız arkadaşlarımız Serik Belediye Başkan adaylığını düşünmemiz yönünde telkinde bulundular biz de onlarla istişarede bulunduk. Yaptığımız istişareler sonunda Ankara'ya partimizin genel merkezine giderek müracaatımızı yaptık.

Allah bize böyle bir şeyi nasip ederse biz yine arkadaşlarımızla çalışacağız. Bizde ben diye bir şey yoktur. Biz olarak her zaman çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Geçmiş siyasi hayatımızda ve bundan sonra da biz olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bize görev verilir de yarın Belediye Başkanı olursak herkesin Belediye Başkanı olmamız lazım. Orada da ben değil hep birlikte biz yöneteceğiz.”

 

“Üretken Belediyecilik Anlayışı”

MHP Serik İlçe Başkanı iken 2009 seçimlerinde Serik'te bulunan 10 belediyenin 5’ini kazanan MHP'de de yine yönetim anlayışının istişare, birlik, beraberlik içerisinde o günkü başarılara ulaşıldığını belirten MHP Serik Belediye Başkanı aday adayı Avukat Cüneyt Güzel sözlerini şöyle sürdürdü; “Milliyetçi Hareket Partisi her zaman başarılı bir partidir. O zaman da biz olarak istişare ile çalıştık şimdi de aynı prensip dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim gizlimiz saklımız yoktur her şeyimiz şeffaftır. Şayet belediye başkanı olursak yine şeffaf, adaletli ve partimizin üretken belediyecilik anlayışını hayata geçirmek ilkemiz olacaktır. Süreç sonunda görev bize tevdi edilirse Cumhur İttifakı olarak hep birlikte başarıya ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN