Umarız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Belediye Meclisleri ve diğer yetkililer bu dönemde vatandaşın beklentileri doğrultusunda icraatlarını gerçekleştirir ve projelerini hayata geçirebilirler.

Hem Antalya hem de Serik'te yeni belediye başkanları mazbatalarını alarak koltuğa oturdular ve göreve başladılar. Kamuoyunun beklentisi ise; 'Seçimler geride kaldı şimdi artık icraat zamanı.' şeklinde.

Mahalli İdareler seçimleri sonucunda seçimleri kazanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan göreve başladılar. Şimdi hem Antalya hem de Serik adına vatandaşlar her iki başkanda da icraat bekliyorlar. Çünkü her seçim öncesi olduğu gibi 31 Mart 2019 seçimleri öncesinde de her aday vaatlerle ve yapacağı projelerle kampanya yaptı ve seçmenden oy istedi. Doğal olarak seçmen de buna göre bir karar verdi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek'i ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı göreve getirdi. Şimdi ise vatandaşların her iki başkandan da vaatlerini yerine getirmelerini beklemek en doğal haklarıdır.

Yeni dönemin ilk Serik Belediye Meclis toplantısında konuşan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da zaten seçim öncesi neler söylediyse aynısını söyleyerek sözlerinin arkasında durduğunu ve bir kez Serik için çalışacağını belirtmiş oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek ise mazbatasını aldıktan sonra sarf ettiği; ''Herkesle beraber Antalya'yı yöneteceğiz. Oy veren, vermeyen bütün Antalya'nın emrinde olacağım. Antalya'mız için, 913 mahallemiz için çalışmalarımızı yapacağız.'' sözleri ile ayrım yapmadan iş yapacağını ifade etmiş oldu.

Serik adına bakıldığında her iki başkanın da ilk söz ve duruşları oldukça umut verici olarak değerlendirilebilir. Serik'in hem ilçe hem de büyükşehir belediyesinde beklentileri oldukça yüksek. Serik ulaşımdan, alt yapıya, turizmden pay almadan, tarım sektörünü, ticaretten eğitim ve kültüre kadar birçok alanda hizmet bekliyor. Umarız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Belediye Meclisleri ve diğer yetkililer bu dönemde beklentilerin karşılığını verir vatandaşın beklentilerini karşılayabilirler.

Biz tekrar bu vesile ile hem Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a hem de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek'e yeni görevleri hayırlı olsun temennisi ile başarılar dileriz.

Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi