Serik Türk Eğitim Sen tarafından 2018 yılı Ramazan ayında başlatılan ve bu yıl da ikincisi düzenlenen 'Askıda bir pide, siz de katılın bize' kampanyayı ilçemiz adına önemsiyor ve anlamlı buluyoruz.

Özellikle Ramazan ayının içinde düzenlenen bu tür gayretli çalışmaların, bulunduğumuz toplum içinde güzel duyguların yeşermesi ve gelişmesi adına atılan adımlar olduğuna inanıyoruz.

Yıllardı şahsımız ve gazetemiz adına Serik'te de diğer komşu ilçeler, ya da uzak ilçeler veya diğer şehirlerdeki gibi Ramazan ayı etkinlikleri düzenlenmesi için gayret ettik ancak maalesef Serik'te bu etkinlikler bir türlü hayata geçemedi. Çok uzak il ve ilçeleri geçin burnumuzun dibinde (örnek olarak; Manavgat İlçesi ya da Kepez İlçesi) bu tür etkinlikleri her yıl yaparken Serik her Ramazan ayını sessiz bir şekilde geçirmeye devam etti. Umarız bundan sonraki dönemlerde yapılacak olan etkinliklerle Serik'te de diğer ilçeler gibi 'FARKLI' bir Ramazan ayı geçirebilir. Burada yeri gelmişken Ramazan etkinliklerini yıllardır çok güzel bir şekilde ilçelerinde yapan; Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü kutlarız. Ayrıca önce Konyaaltı'nda şimdi de Büyükşehirde Ramazan etkinliklerini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i de tebrik ederiz.

İşte Serik'te 'sessiz' geçen pek hareket olmayan mübarek Ramazan ayında Serik Türk Eğitim Sen tarafından hayata geçirilen 'Askıda bir pide, siz de katılın bize' kampanyasını küçük te olsa ilçede Ramazan ayının yaşandığını hissettiren bir adım olarak görüyor, kendilerini destekliyor ve teşekkür ediyoruz.

 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi