ANTALYA Büyükşehir Belediyesi bunaltıcı yaz aylarında 'Yayla Zamanı' sloganıyla seferler düzenlemeye devam ediyor. Saklıkent ve Feslikan yaylalarının ardından Varsak Yaylası'na da sefer başladı.

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıları yaylaya çıkarıyor. Yaz aylarında bunaltıcı ve nemli havadan bir nebze kurtulmak isteyen vatandaşlar Torosların zirvelerine yakın yayla mahallelerine çıkıyor. Kendi ulaşım araçları olmayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete sunulan otobüs hatlarıyla yayla keyfini yaşama imkânı buluyor.

 

ULAŞIM BEDELİ 14 LİRA

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, 12 Temmuz Cuma günü başlattığı VY24 VARSAK-YAYLA hattı ile hizmet veriyor. Günde tek sefer olarak hizmet verecek otobüs hattı, saat 17.30'da Eski Varsak Belediyesi önünden kalkarak Varsak yayla merkezine ulaşıyor. Sabah Varsak yayla merkezinden saat 05.45'de Antalya'ya dönüş seferi başlıyor. Ulaşım bedelinin 14 lira olduğu Yayla Hattında binişler sadece Antalyakart ile yapılıyor. DHA

Editör: Haber Merkezi