ANTALYA'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen ANFAŞ SporTurkey'i 6 bin 213 kişi ziyaret etti

Antalya Fuar ve Kongre Merkezi tarafından organize edilen spor ekipmanları ve donanımları, sporcu sağlığı ürünleri, spor giyim ve aksesuarları, beslenme ve gıda takviyeleri, outdoor ve doğa sporları, spor eğitim ve programları, spor merkezleri, sağlık ve fitness kulüplerini bir araya getiren 2'nci ANFAŞ Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri ve Aktiviteleri Fuarı (ANFAŞ SporTurkey), sona erdi.

Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarı 6213 kişinin ziyaret etti. Fuara, 18 ülkeden 190 marka katılımcısı geldi. Spor ürünleri, ekipmanları, takviye ürünleri, organik gıdalar ve spor giyim markaları fuarda ürünlerini sergiledi. Sektörel buluşmalara, iş ortaklıklarına ve bağlantılara da ortam sunan fuar kapsamında Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası milli takım seçmeleri de yapıldı.

Vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi antrenör vize gelişim semineri ve yeterlilik belgesi toplantı yapılan ANFAŞ Spor Turkey bünyesinde, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından; ritmik jimnastik gösterisi, masa tenisi Antalya'nın enleri turnuvası, dart katılımcı turnuvası, robotik kodlama ve uygulama, ebru, kaligrafi, okçuluk, bilek güreşi, zumba, halat çekme, mini golf gibi birbirinden renkli faaliyetler de gerçekleştirildi.

'Ne Yersen O'sun' kuralıyla insanlara sağlıklı beslenme adına yol gösteren İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral da ANFAŞ Spor Turkey'in konuğu oldu ve sağlıklı beslenmenin püf noktaları hakkında ziyaretçilere seminerler verdi. Fuarda, 7 Eylül Dünya DMD Kas Hastalıkları Farkındalık Günü dolayısıyla da etkinlik yapıldı.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı; Spor Turkey fuarı ile spora gönül veren herkesi ortak bir paydada buluşturduklarını, bu paydayı profesyonel bir zemine yerleştirip daha da kaliteli hale getirmek amacında olduklarını söyledi. Sağlık için gereken öncelikleri, SporTurkey fuarı ile bir bütün haline getirdiklerini anlatan Ali Bıdı, 5 gün süren fuarda, sağlık ve spor üzerine yoğunlaşarak etkinlikler ve programların gerçekleştiğini belirtti. DHA

 

Editör: Haber Merkezi