44 yıllık devlet tecrübesine sahip olan ve Serik Kaymakamı olarak ilçemize atanarak göreve başlayan Sayın Mehmet Kurdoğlu'na öncelikle başarılar diliyor ve yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Resmi Gazete'nin 8 Ağustos 2019 tarihli sayısında yayımlanan kararname ile Serik Kaymakamlığına atanan Sayın Mehmet Kurdoğlu'nun, 35 yıllık mesleki tecrübesi; toplam 44 yıllık devlet tecrübesi ile Serik'e en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünüyoruz. 1975 yılından itibaren Türkiye'nin en küçük yerleşim yerlerindeki okullarda eğitimci olarak göreve başlayan Kurdoğlu,  1984 yılından itibaren ise ülkemizin çok değişik coğrafyalarında mülki idare amir görevlerinde bulunmuş. Yine yurtdışında yabancı dil eğitimi alan Mehmet Kurdoğlu devletin çeşitli kademelerinde de merkezi görevlerde bulunmuş ve illerde vali yardımcılığı görevleri yapmış.

Bugünkü haberimizde de okuyacağınız gibi devletin birçok kademesinde ve ülkenin birçok farklı coğrafyasında geçen 44 yıllık bir devlet tecrübesine sahip olan ve Serik Kaymakamlığı görevine atanan Sayın Mehmet Kurdoğlu'nun ilçemizde başarılı çakışmalara imza atacağını düşünüyoruz.

Uzun yıllar boyu devlet görevinde bulunan Mehmet Kurdoğlu'nun 2012-2017 yılları arasında 5 yıl boyunca Antalya Vali Yardımcılığı görevinde bulunması da bize göre bölgeyi iyi tanıması ve bilmesi açısından da bir avantaj. Kurdoğlu'nun, hizmet konusunda devlet, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş işbirliğini önemine vurgu yapması, sosyal sorumluluk ve ekonomi projelerine öncelik vereceklerini belirtmesi de yine bize göre oldukça güzel ve önemli düşünceler.

Serik Kaymakamlığına atanan Sayın Mehmet Kurdoğlu'nun, 5 yıl boyunca Ankara İli Vali Yardımcılığı görevinde bulunması, 2008-2010 yıllarında Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreterliği yapması, akabinde de Afet Acil Yönetim Sekretarya Başkanı olarak İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği yapması oldukça önemli ve altı çizilmesi deneyimler olarak karşımızda duruyor.

Bir kez daha şahsım, gazetemiz ve Serik adına Sayın Mehmet Kurdoğlu'a hoş geldin diyor Serik'teki görevi boyunca başarılar diliyoruz.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi