Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce, 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında kutlanacak Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 81 ilde ve ilçelerde düzenlenen Amatör Spor Haftası; 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde ilçemizde de kutlanacak.

Amatör Spor Haftası ile ilgili açıklama yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; ''Her yaştan insanın spor yapması, düzenli fiziksel aktiviteler oluşturulmasını özendirmek, spora yeni bireyler kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri yapılmaktadır. Bu kapsamda ilçemizde yapılacak başvuru durumuna göre güreş, kros, masa tenisi, satranç branşlarında etkinlikler gerçekleştirmek için planlamamızı yaptık. İlçemizde yapacağımız Amatör Spor Haftası faaliyetlerimizi izlemeye tüm sporseverleri davet ediyoruz.''

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün bildirdiğine göre, 2019 Yılı Amatör Spor Haftası Serik programı planlaması ise şöyle:

Kros: 10 Ekim 2019 / Cumhuriyet Parkı- Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arası

Masa Tenisi: 11 Ekim 2019/ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100.Yıl Spor Salonu

Güreş: 11 Ekim 2019 / Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100.Yıl Spor Salonu

Satranç: 13 Ekim 2019 / Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100.Yıl Spor Salonu

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi