Serik Devlet Hastanesinde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı sayısı üç oldu.

 

Serik Devlet Hastanesine atanan iki kardiyoloji uzmanı görevlerine başladı. Kadrosuna deneyimli doktorları katmaya devam eden Serik Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Uz. Dr. Seda Aytekin ve Uz. Dr. Murat Bayrak ile birlikte sekiz yıldan fazla süredir Serik Devlet Hastanesinde görev yapan Uz. Dr. Barış Önal'la kardiyoloji uzmanı sayısı üçe çıkarak ekip daha da güçlendi.

 

Uz. Dr. Seda Aytekin Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup, kardiyoloji uzmanlık eğitimini Düzce Tıp Fakültesi Hastanesinde yapmış.  Uz. Dr. Murat Bayrak ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup, kardiyoloji uzmanlık eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapmış.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Kara; ''Kardiyolojik cihaz ve teknolojik alt yapı bakımından güçlü olan hastanemizde görevli Kardiyoloji Uzmanı hekim sayısı üçe çıktığı için hastalarımıza daha konforlu sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İlgili doktorlarımızın hastanemize kazandırılması konusunda desteklerinden dolayı Antalya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Ünal Hülür'e ve Kamu Hastaneleri Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Akdağ'a çok teşekkür ediyorum ve yeni atanan doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.'' dedi.

 

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi