Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Masa Tenisi dalında Serik'i temsil edecek olan isimler belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası'na yönelik olarak Serik'i temsilen katılacak isimler belli olamaya başladı. Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Masa Tenisi dalında yapılan Serik elemeleri Yedisu Eğitim Kurumları spor salonunda yapıldı. Türkiye Öğretmenler Kupası Serik Komitesi üyeleri Ercan Koca ve Mustafa Var koordinesinde ve gözetiminde yapılan karşılaşmalar sonucunda ise Sait Can, Mehmet Sait Bozyel, Sadık Sabah,  Süleyman Ok, Osman Şükrü Böce, 21-30 Antalya'da yapılacak olan İl Birinciliğine gitmeye hak kazandılar. Antalya İl Birinciliğine dereceye giren öğretmenler 4-8 Kasım tarihler arasında Mersin'de yapılacak olan bölge elemelerine gidecekler.

Serik Okul Sporları Koordinatörü Türkiye Öğretmenler Kupası Serik Komitesi üyesi Ercan Koca; ''Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Öğretmenler Kupası Serik İlçe Masa Tenisi Seçmelerimiz sonucunda dereceye giren öğretmenlerimiz Serik'i temsil edecekler. İlçemizi temsil edecek öğretmen arkadaşlarımıza başarılar dileriz.'' Dedi.

Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Suat Köksal ise böyle güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek dereceye giren öğretmenleri tebrik etti ve Antalya'da başarılar diledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi