Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hedeflerinin netleşmesi amacıyla 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Antalya'daki Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi ve Aksu Fen Lisesine gezi düzenledi.

8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen geziye, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Murat Balık, Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Ersin Yaşar ve Sebahat Günay ve aynı zamanda okul velisi olan Özel Eğitim Öğretmeni Nurhayat Temizçelik e katıldı.

Gezi sonrasında velilere değerlendirmelerde bulunan Hacı Mustafa Bankoğlu Müdürü Murat Balık, yaptıkları lise tanıtım gezilerinin amacının; lise sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin hedeflerini netleştirmelerine yardımcı olabilmek olduğunu ifade etti. Balık, LGS'ye hazırlanan öğrencilerin hedefledikleri liseleri yerinde ziyaret etmeleri ile lise ortamını gözlemlemelerinin başarılarını arttırmada olumlu etkileri olacağını belirtti. Okul Müdürü Balık ilgili liselerin tanıtım birimleri öğrencilerinin üniversitedeki başarılarından bahsederek, öğrencileri bilgilendirdiğini söyledi.

Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Veli Karasu ise; ''Öğrencilerimiz gezi ile ilgili olarak, liseleri doğrudan tanıma olanağı bulmaları, okulların üniversite sınavlarındaki başarılarını görmeleri, okulların fiziki yapılarını, sosyal etkinlik alanlarını yerinde tanıdıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.'' dedi

Gezilerin bundan sonraki dönemlerde de süreceğini ifade eden Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Murat Balık; "Ziyaret esnasında öğrencilerimizle yakından ilgilenen Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi ve Aksu Fen Lisesi yöneticilerine ve onların şahsında tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi