Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Enver Aputkanı'ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 25. ve 26. dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Serik Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelen Öz, seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalar için herkese teşekkür etti.

Abdurrahman Öz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin talimatlarıyla Türkiye'deki tüm AK Partili Belediyelerine destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve MHP'li belediyelere de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını bildirdi. Öz; Genel Merkez Yerel Yönetimler olarak her Başkan Yardımcısı kendi bölgesinde çalışmalar yapacağını da dile getirdi.

Belediye Başkanı Aputkan'dan çalışmaları hakkında bilgi alan ve İstişare eden Öz, Aputkan ile tecrübelerini paylaşarak, Belediye Başkanının yapacağı tüm güzel hizmetlerde genel merkezin sonuna kadar yanında olacağını belirtti.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise, göreve başladığı süre içerisinde yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi