Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimi ve Okul Müdürü Halil Alkan hem okul sorunlarını dile getirmek hem de nezaket amacı ile Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nu, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'i ziyaret ettiler.

Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ziraat Mühendisi Nida Gökoğlu, yeni oluşan okul aile birliği yönetimi üyeleri Av. Ceyhun Dündar, İktisatçı Osman Gafar, Eğitimci Melih Engin Ak, Serik Esnaflarından Komisyoncu Mehmet Yanık ve Okul Müdürü Halil Alkan ile birlikte Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nu, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'i ziyaret ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Nida Gökoğlu, yapılan ziyaretler ile ilgili olarak şunları söyledi; İlk olarak ilçemize yeni atanan Sayın Kaymakamımıza ziyarette bulunduk. Oldukça hoş bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sayın Kurdoğlu'na okulumuz sorunlarında da bahsettik. Konuya vakıf olduğunu ve gerekli çalışmaların yapılması gerekliliğini vurgulayan Kaymakamımıza teşekkür ettikten sonra kendilerine orijinal Serik Bıçağı takdim ettik. Sonrasında ise Belediye başkanımız Enver Aputkan ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'i makamlarında ziyaret ederek okulumuz sorunlarını aktardık. İlçemizin en köklü ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan okulumuzun sorunları, okulun kendi içinde halledebileceği küçük sorunlar boyutunu oldukça aşmış çözüme kavuşturulmasının elzem olduğu bir hale ulaşmıştır. Dört farklı binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuzda bodrum katlar da dahil eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir. Başarılı çalışmalarla adını duyuran Tekeli Ortaokulu; 1250'yi aşan öğrencinin okuduğu, yaklaşık 80 personelin çalıştığı, fiziki yapı olarak yetersiz sınıfların olduğu, laboratuvar, müzik, resim gibi çalışma odalarının olmadığı, öğretmen ve veli toplantılarının yapılacağı salonların dahi yetersiz olduğu bir eğitim kurumu olmuştur. Bu ziyaretler neticesindeki izlenimlerimiz ise yetkililerimizin çok ciddi anlamda bu konular üzerinde çalışma yaptığını göstermiştir. Bu durumda bizi Tekeli Ortaokulu okul aile birliği yönetimi olarak son derece mutlu etmiştir. Makamlarında bizleri oldukça sıcak bir ortamda ağırlayan İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu'na, Belediye Başkanı Enver Aputkan'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'e okul aile birliği yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.''

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi