ANTALYA'da Fatih Haktan Coşkun (FHC) Dans Akademisi dansçıları Ege Şen- Alina Turcan çifti, İtalya'da düzenlenen Dünya Latin Dansları Şampiyonası'nda ilk 10'a girmeyi başardı. İki dansçı ve eğitmenleri havalimanında coşkuyla karşılandı.

FHC Dans Akademisi sporcuları, yine büyük bir başarıya imza attı. 15-17 Kasım tarihlerinde İtalya'da düzenlenen Dünya Latin Dansları Şampiyonası'nda yarışan Ege Şen- Alina Turcan çifti, dünya sıralamasında ilk 10'a girerek Türkiye'nin gururu oldu. Ege- Alina çifti, eşli kategoride 9'uncu, solo kategorisinde ise finale çıkarak 6'ncı oldu.

 

 

HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Başarılı sporcular ve eğitmenleri Fatih Haktan Coşkun, Antalya Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. Gösterilen ilgiden hayli duygulanan genç dansçılar gözyaşlarına hakim olamadı. Birçok Türkiye dans şampiyonuna eğitmenlik yapan Coşkun, İtalya'dan büyük başarıyla döndüklerini söyledi. Şampiyonaya 25 ülkeden yaklaşık 1000 sporcunun katıldığını belirten Coşkun, ''Ege ve Alina performansları ile büyük beğeni kazandı" dedi.

Fatih Haktan Coşkun ve sporcuları, şimdi de 2020 Haziran ayında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda kürsüye çıkmayı hedefliyor. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi