TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden lider Serik Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı CİGroup Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde 28 puanla Liderliğini sürdüren Serik Belediyespor 14 haftada evinde CİGroup Bucasporu konuk edecek. Serik Belediyespor'un, oynayacağı CİGroup Bucaspor maçına mutlak galibiyet için çıkacağı bildirildi.

CİGroup Bucaspor maçı hazırlıklarını Serik İlçesi Kadriye Mahallesinde bulunan tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Şansal nezaretinde başlayan Serik Belediyespor, ısınma turunun ardından 5'e 2 top çalışması ve ardından yarı sahada çift kale maç yaparak teknik çalışma yaptı. Teknik direktör Mehmet Şansal; ''Ligde 13. Haftayı geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta Silivri deplasmanında iyi oynamamıza rağmen sahadan 1 puanla ayrıldık. Bundan sonra ilk yarının bitimine kalan 4 haftayı puan kaybetmeden kapatmak istiyoruz. Hedefimiz 4 maçta 12 puan ve liderliği korumak. Grupta iyi futbol oynuyoruz, iyi bir takımız. Tek hedefimiz futbolcularla birlikte geçen sezon kapısından döndüğümüz 2. Lige play off oynamadan direk çıkmak. Bu hafta önemli bir maçımız var. Bizi her zaman destekleyen taraftarımız ve Serik halkımızı bu maçta bizi yalnız bırakmayarak destek vermelerini istiyoruz. Seyirci bizim için 12. oyuncudur.'' dedi.

Serik Belediyesporda bu hafta oynayacağı CİGroup Bucaspor maçının kadrosunda sakat ve cezalı oyuncu olmadığı bildirildi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi