Serik Kahramanmaraşlılar Derneği 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle eğitimciler ve eğitim kurumlarını ziyarete ettiler.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Şube Müdürü Miktad Çam'ı ziyaret ettiler. Kahramanmaraşlılar Derneği başkan ve yönetimi daha sonra ise, Burhanettin Kaya Ortaokulu Müdürü Alpay Gürler, Orhangazi Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Özel Yedisu Eğitim Kurumları ve Özel Akdeniz Yükseliş Kolejinde çalışan hemşerileri ve öğretmenlere de ziyaretlerde bulundular. Ziyarete katılan Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri öğretmenlerin günlerini kutlayıp bir süre sohbet ederek hediye takdim ettiler.

Ziyaretlerde konuşan Dernek Başkanı Yunus Polat; ''Toplumu yetiştiren, topluma yön veren kutsal bir meslek olan öğretmenlerimizin bu gününde sizleri ziyaret edip Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyoruz. Zor ve kutsal olan ve peygamber mesleğini icra ediyorsunuz. Bizler iyi, güzel ve doğru işlerinizde toplumsal sorumluluk gereği her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tekrar gününüz kutlu çalışmalarınız hayırlı olsun.'' dedi.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneğinin ziyaretinden memnuniyetini ifade eden öğretmenler, ziyaretleri memnuniyetle karşıladıklarını belirterek dernek yönetimine teşekkür ettiler.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi