Üründü yolu üzerinde bulunan Serik Cuma Pazarı kapalı alanı Serik Belediyesi tarafından genişletiliyor.

Seri Belediyesi tarafından açılan, Cuma Pazarı Kapalı Pazar Yeri Genişletme Yapım İşi ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yapıla nihale sonrasında önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacağı bildirildi. Seri Belediyesi tarafından yapılan projede daha önce yaklaşık 4 bin metrekare kapalı alana sahip olan Cuma Pazarı yapılacak olan yeni eklerle yaklaşık olarak toplam 5 bin 400 metrekareye ulaşacak bir kapalı alana sahip olacak. Projeye göre Cuma Pazarının güney tarafına 12 metre, kuzey tarafında ise 20 metre boyunda ek yapılacak. Yeni yapılacak olan kapalı alanın yaklaşık Bin 400 metrekare olması planlanıyor.

Projenin tamamlanması ile birlikte 5 bin 400 metrekareye ulaşacak olan Cuma Pazarında pazarcılar ve vatandaşlar daha rahat alışverişlerini yapabilecekler. İnşaatın önümüzdeki günlerde başlayacağı Cuma Pazarı Kapalı Pazar Yeri tahminen iki ay sonra yeni görünümüne kavuşmuş olacak.

Seri Belediyesi'nin bu proje ile birlikte pazarın çevre yollarında da düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına başlayacağı ve gidiş geliş trafiğinin de daha rahatlayacağı belirtiliyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi