Gazetemizin bugünkü manşeti olan, ‘1000 TL. Verecek Hayırsever Aranıyor’ başlıklı yorum-haberimize Serik’ten büyük destek geldi. İlk gün gelen bu yoğun destek gösterdi ki; Serik bu işi başaracak.

Öncelikle, ‘1000 TL. Verecek Hayırsever Aranıyor’ başlıklı yorum-haberimize bizlere ulaşarak destek veren, emeklilerimize, sabit gelirli çalışanlarımıza, esnaflarımıza, eğitimcilerimize ve tüm destekleyenlere teşekkür ederiz.

‘Bin lira olmasa da 300-500 TL. ya da bütçemizden ne kadar ayırabilsek biz de varız diyen’; Emekli hanımefendilere, beyefendilere, asgari ücretlilere, sabit ücretlilere;  Bizi Pazartesi günü sabahı ilk olarak arayan ve çok kuvvetli bir şekilde desteklerini ifade ederek, ‘Bu işin içinde oluruz ve hep birlikte başarırız’ diyen, Çocuk İstismarıyla Mücadele ve Çocuk Haklarını Koruma Derneği (ÇOCUKÇA) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Avukat Buğra Kaan Oğuz ve yönetim kuruluna; (Sayın Oğuz konu ile ilgili çok daha güzel ve umut verici şeyler söyledi onları da daha sonra paylaşırız kendisine bizzat çok teşekkür ediyorum.)

‘Üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Buradan tüm Serikli hemşerilerimizi ve Serik’te yaşayan büyüklerimi hayra davet ediyorum.’ diyen Serik Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Bilâl Sinan Başaran’a da teşekkür ediyoruz.

Haberimizi okuyarak desteklerini bildiren vatandaşlarla birlikte, Serik’i yönetenler, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve Serikli iş insanlarının da haberimiz ile ilgili değerlendirmelere yaptıklarını ve kısa sürede desteklerini bildireceklerini tahmin ediyorum.

Farklı Görüşte Olanlar da Var Tabikî…

Tabii Serikli vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu bu projeye destek verirken gazetemizin sosyal medya sayfasına aksi yönde görüş bildiren ‘Devlet yapsın’ diyen okurlar da bulunuyor. Tabii ki herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Bizim maçımız, var olan soruna çözüm bulmak. Komşu ilçelerimizde hayırseverlerin ve vatandaşların yaptıkları kamu yatırımlarının bir benzerine Serik’te hayata geçirmektir. Eğer bütün vatandaşlarımız ‘Vergi veriyorum, devlet yapsın’ anlayışında olsalardı; örnek olarak Serik MYO, Dr. Gülşen- Dr. Baki Özpınar İlkokulu vb. gibi bir çok örnek ile Manavgat’ta onlarca kamu kurumu hayata geçirilmezdi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi